Palvelut

Palveluni


Klassinen hieronta


Klassinen hieronta on perinteistä pehmytkudoskäsittelyä lihaskireyksien ja -jännitysten laukaisemiseksi.

Hoidossa muokataan ja rentoutetaan lihaksia sekä elvytetään nestekiertoa eri voimakkuuksilla. Urheiluhieronta


Urheiluhieronnalla voidaan lievittää harjoittelusta johtuvia lihaskireyksiä sekä esimerkiksi työperäisiä selkäkipuja. Hieronnalla nopeutetaan harjoittelusta palautumista. Kilpailuja edeltävä hieronta aktivoi lihaksiston aineenvaihduntaa, rentouttaa sekä edistää siten kilpailusuoritusta.


Vammojen ennaltaehkäisy ja niiden nopeampi paraneminen luetaan myös urheiluhieronnan tavoitteisiin. Myös erilaiset passiiviset venytysliikkeet kuuluvat olennaisena osana urheiluhierontaan. Tärkeää on myös huomioida millainen harjoituskausi urheilijalla on menossa!Kuivakuppaus


Kuivakuppaus on hygieeninen ja turvallinen hoitomuoto, jolla hierontaa voidaan tehostaa huomattavasti. Kuivakuppauksessa ei rikota ihoa, vaan teho perustuu imukupilla aikaan saadun alipaineen aineenvaihduntaa tehostavaan vaikutukseen. Alipaine kiihdyttää verenkiertoa ja lymfa-aineenvaihduntaa sekä venyttää lihasta ja lihaskalvoja.Purentalihasten käsittely


Purentalihashieronnassa käsitellään pään ja kasvojen lihaksia sekä kaulan, rintakehän, niska -ja hartiaseudun alueita.


Purentalihaksia käsitellään kasvojen päältä sekä suun sisäpuolelta. Hieronnalla voidaan helpottaa pään ja leuan alueen särky- ja kiputiloihin.Dry needling (opiskelija)


Dry needling (DN) eli kuivaneulaus on länsimaiseen lääketieteeseen perustuvaa akupunktioneuloilla tehtävää hoitoa. Dry needling-hoidossa käsitellään pehmytkudoksessa (myofaskia) sijaitsevia triggerpisteitä (TrP).


Pinnallisempaa neuloitusta käytetään hoidettaessa esimerkiksi nivelalueen oireita ja heijastekivun alueita. DN-hoito stimuloi immuunijärjestelmää paikallisesti ja laukaisee kehon omia paranemisprosesseja.


Hoito poikkeaa kiinalaisesta akupunktiosta siten, että akupunktiossa hoidetaan meridiaaneilla eli energiakanavilla olevia akupisteitä kiinalaisen lääketieteen mukaisesti. Dry needling ei siis ole akupunktiohoitoa.


Lisätietoja dryneedling.fiKotikäynnit


Sovitaan tapauskohtaisesti, minimi kesto käynnille 4h (4x50min/2x110min).


Kysy lisää ja mietitään teille sopiva hierontapaketti!Hierontapalvelut yrityksille


Työntekijöiden hyvinvointi parantaa myös tuottavuutta työpaikalla. Voitte tilata hierojan omiin tiloihinne työpaikalle tai tarjota työntekijöille hierontapalveluja TH Kehonhuollon toimitiloissa. Työnantaja voi esimerkiksi kustantaa työntekijöille tietyn määrän hierontoja vuodessa kokonaan, työntekijän omavastuuosuudella tai mahdollistamalla hierontakäynnit kesken työpäivän työpaikalla.


Ota yhteyttä niin räätälöidään teidän yrityksenne ja työntekijöidenne tarpeisiin sopiva palvelukokonaisuus.Fysiikkavalmennus/PT @spartanacademy


Valmennuksessa, ohjauksessa pääpaino toiminnallisuudessa, liikkuvuudessa, kehonpainolla tehtävissä harjoitteissa ja kehon hyvinvointia edistävissä liikkeissä.


Samassa harjoituksessa yhdistyy usein liikkuvuus- lihaskunto- ja sykeharjoitus ja näin ollen tämä treenimuoto on tuloksellista ja tehokasta, sekä omiaan meille kiireisille nyky-ihmisille.


Valmennus räätälöidään yksilöllisesti, tarpeen, kykyjen ja intressien mukaisesti.

Ryhmäohjauksessa räätälöinti tapahtuu yleisemmällä tasolla ja sovitun mukaan.


Kysy lisää aiheesta ja mietitään sopiva vaihtoehto juuri sinulle tai porukallesi! Firstbeat Hyvinvointianalyysi


Hyvinvointianalyysi näyttää hyvinvointiisi vaikuttavat tekijät. Hallitse stressiä, palaudu paremmin ja liiku oikein.


Vähällä vaivalla paljon tietoa arjen ja vapaa-ajan kuormittavuudesta ja palautumisesta.


Lisää infoa firstbeat.com.Yhteistyökumppanit


Teen yhteistyötä Tritaniumin kanssa, kun tarvitset laadukkaita kompressiovaatteita, nämä ovat ne jotka täyttävät laatuvaatimukset. Tuotteita löytyy urheiluun, palautumiseen, vapaa-aikaan, työhön, matkustamiseen sekä terapeuttiseen tarkoitukseen. Lisätietoa saat minulta sekä tritaniumstore.fi.

Suosittelen lämpimästi tutustumaan!